Pinsetur 2016 - flyttes til lørdag pga. vejret

Kære SKS'ere

DMI har valgt at afslutte det gode vejr i den kommende weekend, men vi får ifølge seneste vejrmelding dog stadig lov til at mærke solen lørdag. Vi har derfor besluttet at flytte pinseturen, så vi undgår regn og kulde.

Pga. indkøbslogistik er grillmiddagen aflyst, og de der har lyst, kan i stedet - efter en moleøl - spise i klubrestauranten.

Pinsedag bliver våd og kold!

Vi fremskynder Pinseturen til lørdag i stedet.

Dragoer pinsevejr

Tilmelding VED AT KLIKKE HER – Vi mødes ved Sejlerhuset kl. 9.30

Lørdag 14. maj inviterer SKS Sejlcenter alle SKS medlemmer med på vores årlige Pinsetur.

Planen for dagen er, at vi sejler en tur til Dragør, hvor vi hygger i det grønne, og spiser den frokost vi hver især har medbragt. Vi har bestilt godt vejr, så de modige bør huske badetøj og håndklæde. I tilfælde af at vejrguderne ikke har hørt vores ønsker, så medbring rigeligt med varmt tøj.

Det er en dag med god mulighed for at møde nye sejlkammerater, og vi håber naturligvis at se rigtig mange af de nye medlemmer denne dag.

Vi mødes ved Sejlerhuset kl. 9.30, og vi forventer at være hjemme igen senest kl. 18. Husk også at medbringe egne drikkevarer (kaffe, the, vand) til hele sejlturen.

denne del er aflyst: // Efter hjemkommen tænder vi op i grillen og smider en bøf el. lign på, mens vi nyder et par kolde forfriskninger og lærer hinanden bedre at kende. Deltagelse i grillmiddag inkl. drikkevarer koster kr. 120,- /pers og skal betales ved tilmelding her.

Pinseturen arrangeres på frivillig basis, og vi har derfor brug for nogle hjælpsomme hænder til indkøb og forberedelse af grillmiddag. //

- og hvis nogle er gode kagebagere, og har lyst til at medbringe lidt sødt til kaffen, er dette meget velkomment J I så fald giv Susanne Allerup besked om dette på

Tilmelding til sejlads, grillmiddag eller forhåbentlig begge dele kan ske VED AT KLIKKE HER

Vi glæder os til at se jer!

friday night sailing

Udsigten fra cockpittet på pinseturen

Dragør havn

Dragør Havn