Hjælpere til sejlsportsligaens finale

Kære medlemmer i Skovshoved Sejlklub

Foråret spirer så småt, havnen nærmer sig sin åbningsdato, og i SKS er vi i fuld gang med planerne for den første sæson i Skovshoved Havn version 3.

I stævneafdelingen er vi fuld gang med at sørge for at havnen kan blive vist frem og åbnet med et brag – vi har nemlig sikret os finalen i årets version af Sejlsportsligaen.

Ligasejlads er en succesfuld sejladsform, der i disse år spreder sig rundt om verden. Tyskerne var først med det, vi var med Sejlsportsligaens debut i 2014-sæsonen det andet land i verden med en liga, og i 2015 vil der være ligasejladser i minimum otte lande.
Sejlsportsligaen går ud på at lave et stævneformat, som man kender fra mange andre sportsgrene som fodbold, håndbold og lign., hvor det er klubber der kæmper mod hinanden. Der er 18 klubber i Sejlsportsligaen. Skovshoved Sejlklubs hold med skipper Lars Nordbjærg i spidsen endte første sæson på en meget flot 6. Plads – kun to point fra den podieplacering, der havde givet adgang til Champions League-stævnet, der blev sejlet i København i oktober.

Sejlsportsligaens finale skal sejles hos os d. 25.-27. September, men ligaen kommer også forbi os, når 2. Division afgøres d. 12.-13. September.

Sejlsportsligaen 3. regatta i Hellerup 3

Skovshoved Sejlklub har store traditioner for at afholde store stævner. Senest var vi værter for Laser Radial EM i 2009 og Junior- og Ungdoms-DM i 2011. Alle stævner der er med til at vise vores klub frem og er virkeligt hyggelige og sammenholdsskabende oplevelser for os som klub.

Til stævner af denne størrelse skal der løses en hel række opgaver. Vi har behov for hjælpere til at sejle banebådene, og udlægge mærkerne til de to-tre baner, der skal sejles på. Vi har behov for hjælpere, der vil hjælpe med forplejningen af sejlerne. Vi har behov for hjælpere til praktisk arbejde med at sætte frem til stævnet og hjælpere til oprydning bagefter. Vi har behov for hjælpere til… Ja, nu er det tydeligt at vi har en hel række opgaver der skal løses (og nej, mange af dem kræver ikke stor viden om kapsejlads, men blot en interesse i at hjælpe til). Og selvom der er tale om et stykke arbejde, så er det rigtigt hyggeligt at være med til et stort arrangement som dette. Vi vil derfor gerne opfordre klubbens medlemmer til at melde sig som hjælpere til dette stævne. Vi håber mange af jer har tid og lyst til at være med.

Er du interesseret i at  hjælpe til stævnet, så kan du skrive til os på:

.

Vi du gerne prøve at hjælpe til andre stævner, er der også den mulighed, da vi har ungdomsstævne d. 14. Juni og Hobie- og A-Cat-stævne d. 15.-16. August.

Vi glæder os rigtigt meget til sæsonen og til forhåbentligt at tilbringe noget tid sammen med jer til et af vores arrangementer.

Skovshoved Sejlklubs Kapsejladsudvalg

Jørgen Mellerup, Inge Lillelund, Lars Marqvart, Claus Juel Jensen og Jon Møgelhøj