Sejlsportsligastævnet omtalt i Villabyerne

Villabyerne skrev i sidste uge om Sejlsportsligaen i Skovshoved. Artiklen mangler af gode grunde at nævne det pragtfulde vejr, som vi organiserede til anledningen. Kom med på havnen og se vores egen deltagere med Lars Nordbjærg som skipper den kommende weekend, hvor sejladserne allerede starter fredag. Mere på www.sejlsportsligaen.dk

"Skovshoved Sejlklub er som forsvarende mestre fra 2015 vært for Sejlsportsligaens finalestævne

Dansk Sejlunion afvikler nu på 3. sæson Sejlsportsligaen, som er et internationalt koncept, hvor 18 besætninger fra hver deres klub sejler om trofæet og en plads i Champions League i Porto Cervo senere på efteråret. Skovshoved Sejlklub har som vinder af sidste års Sejlsportsliga allerede kvalificeret sig til Champions League og dyster hermed mod dette års vinder, som vi skal have kåret i den danske ligas finalesejladser den 18. september fra kl 14.

Udover hæder til vinderen af Sejlsportsligaen 2016 er der kamp om oprykning og nedrykning. Allerede i weekenden 10. - 11. september afsluttes ligaens 2. division i Skovshoved, og de 5 bedste klubber herfra får kvalificeret sig til næste års bedste serie, mens de 5 sidste pladser ved finalestævnet tilsvarende rykker ned.

Banen lægges lige uden for Skovshoved Havns nye kajakpoloanlæg, så publikum kan betragte de korte sejladser fra Strandparkens grønne arealer eller på træmolerne på poloanlægget. Med et sindrigt system kæmper 6 hold ad gangen og skifter efter hver sejlads, så alle hold får sejlet mod alle i løbet af weekenden.

De 3 lokalt repræsenterede klubber SKS, KDY og Hellerup Sejlklub har alle hold i 1. division, så finalestævnet 16. - 18. september får også karakter af et lokalopgør mellem klubbernes dygtige sejlere."

jesp

Fotoet er fra 2. divisionsstævnet i meget let luft