Sommersejlads fra Skovshoved

Har du også været på vandet hen over sommeren? Et hurtigt kig på diverse medier viser at SKS’erne har været flittige på vandet hen over denne våde sommer.

Der var i hvert fald en ren SKS-båd med på Sjælland Rundt, Skovshoved Sejlklubs Sejlcenters både har været på sommertur til Råå - og også en besætning, man plejer at se på vores M28’ere har været i Kroatien og sejle.

m28 i Sverige
Vores Match28'ere på sommertur til Sverige. Billede fra Facebook. 

Der var også SKS-deltagelse ved VM for F18 i Vallensbæk. Her sejlede Tom Bøjland og Charlotte Engelsen med. Det blev til en placering i sølvfeltet.

f18
Tom og Charlotte på vandet ud for Vallensbæk (billede fra Facebook)

Undertegnede har været i Sønderborg og deltage i det danske mesterskab i contenderklassen, men også hjemme foran Skovshoved har man set aktivitet - blandt andet har vores hobier været meget flittige på vandet.Jon til contender DM i SYC
Jon Møgelhøj på vej op af vandetved Sønderborg med contenderjollen efter DM.

Vi har også modtaget en udførlig rapport fra SKS-båden "WaterQueen", en Omega-42 sejlet af familien Klint-Bergh, som har været en tur fra Skovshoved til Amsterdam og tilbage igen i sommeren. En tur på syv uger og over 1000 sømil. En tur som bød på både Kielerkanalen, men også en tur på værft i Nordeney, da WaterQueen på turen dertil (som foregik 3 meter høje bølger) begyndte at tage vand ind. 
Fra Anne, Sven og Simon Klint-Bergh kan en tur sydpå til Holland kun anbefales - varm modtagelse i flotte havne alle steder. Kun det, at båden bliver yderst snavset af kanalvandet kan tælles som det negative. 

WaterQueen holland17
Sven i WaterQueen ved kanalen ud af Amsterdam. Foto af Anne Klint-Bergh.

Hvor gik din sommersejltur hen?

 

 

 

Tekst af Jon MøgelhøjGo to top