Kære medlemmer

SKSudvalg

På den ekstraordinære generalforsamling mandag den 6. maj. blev vi valgt som ny bestyrelse for sejlklubben. Vi siger tak for den opbakning, vi har fået i medlemskredsen og glæder os til at komme i arbejdstøjet med alle de spændende opgaver, der venter til en ny sæson.

Herfra skal lyde en stor tak til den afgåede bestyrelse for det arbejde, de har udført og vi vil gøre alt, hvad der kan gøres for at videreføre Skovshoved Sejlklub i den rette klubånd, så alle medlemsgrupper kan opleve, at vi er fælles om at udvikle klubliv til vands og til lands og skabe klubånd og sammenhold med åben kommunikation.

Som præsenteret på generalforsamlingen nedsætter vi en bred vifte af udvalg med medlemsrepræsentation - se skitse - og når Du læser udvalgsoversigten, så håber vi på, at Du kunne få lyst til at bidrage på et af områderne. Der er brug for mange frivillige hjælpere, så bare kontakt os, hvis Du er en af dem.

Og KLUBLIV: Et af vore ønsker er at få genoplivet et klubliv også til lands – og allerede nu på fredag den 10. maj inviterer vi til fredagsbar i klubbens sejlerhus, hvor Ulla Thor-Jensen er værtinde og sammen med det nedsatte udvalg vil byde velkommen til hyggeligt samvær. Kom kl. 17 og vær med de næste par timer til at møde sejlerkammerater -  og måske har du ideer til kommende arrangementer.   Fredagsbaren vil være noget permanent – hold dig opdateret på vores hjemmeside.

Med sejlerhilsener

Formand Lars Marguart Jørgensen
samt Lars Westenberg Bjørn, Peter Nielsen, Søren Moesgård, Sven Klint Bergh. Kim Bruhn-Petersen og Lars Nordbjærg.