'Road & Boat' show på Skovshoved havn lørdag

roadandboatshow

På lørdag d. 25/5 afholder Skovshoved Sejlklub Road & Boat show i samarbejde med Audi og Pro-Safe og I indbydes til at komme ned og se de udstillede biler og både, og få en prøvetur hvis der er noget der frister.

Audi stiller med en række biler og tilbyder prøveture til lands, Pro-Safe tilbyder prøveture i nogle af deres BRIG ribs, og vi har Match 28'ere rigget til, og tilbyder 20-minutters ture på vandet med en erfaren skipper. Så hvis du har lyst til at prøve en tur i vores vores matchrace-skolebåde, så kom endelig.

Arrangementet løber fra kl. 11.00-15.00 og vi stiller op i nordenden, lige ud for SKS sejlerhus og klubrestauranten.

Hvis du registrerer dig på forhånd, ligger der et armbånd klar til dig når du kommer. Dette giver adgang til prøveture og sparer dig for registrering på stedet. Registrer via dette link:

Road & Boat Show på Skovshoved havn, lørdag d. 25/5 - REGISTRERING

Registreringen giver også fri adgang til kaffe- og pølsevognen :-)

Vel mødt til en hyggelig dag ved og på vandet.

Med venlig hilsen,
Skovshoved Sejlklub