SKS ønsker SIF Gruppen tillykke med de 100 år

Skovshoved Sejlklubs ubestridte ældste sponsor - SIF-Gruppen - fejrer her i august 100 års jubilæum.

SIF (Skovshoved Installations Forretning) startede i 1918, hvor Peter Nielsen grundlagde en lokal installationsforretning med værksted og butik på Strandvejen 271 i Skovshoved. I dag - 100 år senere - har SIF-Gruppen mere end 300 medarbejdere og er forlængst rykket fysisk ud af Skovshoved, men har stadig en stor tilknytning til byen, det lokale idrætsliv, og ikke mindst til Skovshoved Sejlklub.

Til et stort arrangeret jubilæums-event fredag den 24. august kunne man på en endog meget lang frise opleve virksomhedens historie beskrevet, flettet ind mellem større og mindre begivenheder i Danmark og resten af verden. Det var dejligt at fornemme at SKS er en del af virksomhedens DNA.

Skovshoved Sejlklub havde fornøjelsen at bakke op om denne fejring af 100-års jubilæet ved et succefuldt event-stævne for SIF-Gruppen i vores Match 28‘erne sidste lørdag hvor sol, passende vind og veloplagte medarbejdere samt hovmesterens frokost gjorde det til en perfekt sejlerdag. Det var i øvrigt 9. år i træk at SIF-Gruppen afholder match cup hos SKS og Sailing Concept.

Tak til SIF-Gruppen for et godt samarbejde - I ønskes al held og lykke i de kommende 100 år!

IMG 2894
Ved et kæmpe arrangement fejrede SIF-Gruppen 100 år i Skovshoved fredag d. 24. august.

IMG 2886
Én af tre lange vægge med SIF-Gruppens historie

IMG 2884
Forholdet mellem SIF og SKS strækker sig over næsten 70 år.

IMG 2892
I loftet ved det stort anlagte arrangement hang SIF’s sponsor-spiler fra vores ene Match 28’er

IMG 2890
 En tradition bliver født - i dag kendt som SIF Skovser Cup

IMG 2888
Dejligt at se sejlsport som en væsentlig del af SIF-Gruppens eksterne image.

IMG 2889
 Et samarbejde, som begge parter har stor gavn af.