Bliv medlem - nyttig information her

I Skovshoved Sejlklubs ungdomsafdeling er det muligt at begynde til sejlads hele året. På basis af vores erfaringer varierer tilbuddene afhængigt af hvornår på året, sejlerens evt. forudgående erfaring, alder mm.

Følg os på Facebook - Skovshoved Ungdomssejlads - ved at like vores side (du liker ikke ved at klikke på linket)

Der er mulighed for at sejle flere forskellige bådtyper hos os, men vi er kendt for vores meget store Optimist-afdeling. Vi starter ét nyt Optimist hold hvert år men til trods herfor er det muligt at begynde til sejlads hos os året rundt.

Når det bliver sejlvejr efter vinteren, typisk midt i april, starter vi med at sejle Optimist. I uge 9 starter vores teoriforløb, som er et krav for at starte på holdet, hvilket kulminerer i en svømmeprøve og vores standerhejsning for ungdom.

Man kan starte når som helst - er det midt på sejlsæsonen er det på vores såkaldte Onsdagshold, hvor vi sejler i forskellige bådtyper, og sejlerne har forskellige aldre. Det er en god måde at komme igang uanset om du er 8 år eller 12 år, idet holdet kan bruges som springbræt til andre hold.

Her nogle typiske eksempler på opstart

Hvad skal jeg købe af udstyr inden jeg starter?

Vi anbefaler at du intet køber før du har været i kontakt med os. Klubben disponerer over meget grej, herunder klubjoller der kan lejes, våddragter der kan lånes de første gange samt svømmeveste. Vi véd hvad der virker, og hvad du skal bruge hvornår på året - så tag kontakt til os inden du køber stort ind.

Kom videre med en medlemsprofil nu

Alle vores tilmeldinger og medlemskaber håndteres i et system kaldet Klubmodul. Der starter du med at oprette en profil der bærer sejlerens detaljer - så er du i gang:

Opret profil

Tilmeld dig vores kontaktliste og anfør hvad du er interesseret i

Vil du gerne kontaktes med det samme og få information så skriv en email med dine spørgsmål til   og den rette person kontakter dig.

Har du været i dialog med os, enten på mail eller ved at have talt med os på havnen, og ved hvordan du kommer videre, er det tid til at indmelde dig. Du skal nu - logget ind i Klubmodul - tilvælge og betale for følgende to kontingenter:

Aktiv under 18 år

Afdelingsmedlemskab Skovshoved Ungdomssejlads

NB: Vi periodiserer visse af vores kontingenter pr. 1/7 men et indmeldelsesgebyr på kr. 350 tilkommer året rundt.

Hvis du har spørgsmål til Skovshoved Ungdomssejlads, vores tilbud eller til medlemskab kan disse rettes til vores ungdomsleder Meta Lier Hansen via email på  eller SKS Sekretariat på

SKS Ungdom 2016 2H