Bliv sejlende i fabriksny Dehler 32 allerede i år.

Bliv sejlende i fabriksny Dehler 32 allerede i år.

SKS Cruise – første båd er 2 brugere fra at komme på vandet!

Efter lanceringen af SKS Cruise i foråret er første båd nu 50 % tegnet og med 2 brugsretter mere solgt, kan vi bestille en helt ny Dehler 32. 

Og du kan stadig nå at komme på vandet i denne sæson. Med den fremskredne sommer har vi besluttet, at den første båd leveres så snart 5 brugsretter er solgt, og at aftalen vil gælde for de 3 efterfølgende sæsoner.

Dehler 32 har en håndtérbar størrelse, den har et stort fartpotentiale og den er en meget

Læs mere...

 

Nu udbydes første båd i SKS Cruise

Nu udbydes første båd i SKS Cruise

 

Vi er nu klar til at tegne aftaler med op til seks nye anpartshavere i en spritny Dehler 32 som kan leveres allerede medio juni 2015!
 
Vi har valgt Dehler 32 fordi båden har en håndtérbar størrelse, at den har et stort fartpotentiale samt er en meget rost båd i alle anmeldelser vi har kunnet finde. Vi har med den danske importør Reesemarin og værftet specificeret en særdeles veludstyret båd til en meget gunstig pris.
 
Lidt af bådens ekstraudstyr:

Ratstyring
B&G displays til vind, dybde of fart
B&G autopilot, helt skjult under dæk
B&G VHF radio m. trådløst VHF håndsæt til

Læs mere...

 

SKS Cruise – Skovshoved Sejlklubs nye delebådskoncept – er i gang!

SKS Cruise – Skovshoved Sejlklubs nye delebådskoncept – er i gang!

Med en næsten 100 år lang historie har Skovshoved Sejlklub stor erfaring inden for sejlads og sejlsport på Skovshoved Havn. Klubben har som hovedformål at få så mange som muligt ud og nyde det liv på vandet, som vi selv elsker.

Salget af lystbåde toppede for cirka otte år siden, men det er vores klare billede, at trods nedgangen i antallet af lystbåde, så er interessen for livet på vandet ikke mindsket. Det kan vi blandt andet kan se ved den store søgning af vores voksensejlertilbud, SKS Sejlcenter, som tilbyder taskesejlads om aftenen. 

Spørgsmålet er så hvor

Læs mere...

 

Skovshoved Sejlklub genopfinder bådejerskab

Skovshoved Sejlklub genopfinder bådejerskab

Med et helt nyt koncept, kaldet SKS Cruise, tilbyder Skovshoved Sejlklub nu sine medlemmer en spændende tilgang til dét at være bådejer.

Som medlem af SKS har du mulighed for at erhverve en brugsret til en båd i den størrelse, du finder attraktiv og passende til dine behov. Brugsretten giver dig adgang til at booke båden når du skal bruge den. Din afskrivning er kendt på forhånd, det samme er dine månedlige omkostninger, der inkluderer bådplads, forsikring, vedligehold, vinteropbevaring og alt arbejde i forhold til at pleje båden. 

SKS inviterer alle medlemmer til møde i vores klublokale

Læs mere...

 

Go to top