SKS Cruise – Skovshoved Sejlklubs nye delebådskoncept – er i gang!

Med en næsten 100 år lang historie har Skovshoved Sejlklub stor erfaring inden for sejlads og sejlsport på Skovshoved Havn. Klubben har som hovedformål at få så mange som muligt ud og nyde det liv på vandet, som vi selv elsker.

Salget af lystbåde toppede for cirka otte år siden, men det er vores klare billede, at trods nedgangen i antallet af lystbåde, så er interessen for livet på vandet ikke mindsket. Det kan vi blandt andet kan se ved den store søgning af vores voksensejlertilbud, SKS Sejlcenter, som tilbyder taskesejlads om aftenen.

Spørgsmålet er så hvor alle dem, som før købte egne kølbåde til eksempelvis weekend- og sommerture, nu skal gå hen. Her kommer SKS’ nye tilbud, SKS Cruise, så ind i billedet.

Ideen er grundlæggende, at SKS hjælper sejlere og sejlerfamilier med deling af en større kølbåd, som klubben ejer og administrerer, og de enkelte Cruise-medlemmer køber sig ind i på andelsvilkår, som prismæssigt kan sammenlignes med bådleje.

Torsdag d. 5. marts var 30-40 interesserede mødt op til informationsmøde i klubhuset. Her fortalte bestyrelsesmedlem Gudmund Olsson om konceptet og detaljerne i SKS Cruise.

På mødet blev der fremlagt priseksempler på både 32-, 36- og 41-fodsklassen. Et kontant engangsindskud er krævet, udover et månedligt driftsbidrag der dækker vedligeholdelse med bådsmand, bådplads i Skovshoved Havn, vinteropbevaring, klargøring både forår og efterår samt administration. Man skal altså blot betale, booke sine sejladser via hjemmesiden og så kan man komme ud og sejle. Medlemskab af Skovshoved Sejlklub er et krav, og kontingent ligger naturligvis ud over dette.

Så snart der er nok interesserede til en bestemt bådtype vil aftalen formaliseres og båden blive indkøbt. Alle interesserede kan skrive på

sailing boat 606807 708

Tekst af Jon Møgelhøj