Nu udbydes første båd i SKS Cruise

sail dehler

Vi er nu klar til at tegne aftaler med op til seks nye anpartshavere i en spritny Dehler 32 som kan leveres allerede medio juni 2015!

Vi har valgt Dehler 32 fordi båden har en håndtérbar størrelse, at den har et stort fartpotentiale samt er en meget rost båd i alle anmeldelser vi har kunnet finde. Vi har med den danske importør Reesemarin og værftet specificeret en særdeles veludstyret båd til en meget gunstig pris.

Lidt af bådens ekstraudstyr:

Ratstyring
B&G displays til vind, dybde of fart
B&G autopilot, helt skjult under dæk
B&G VHF radio m. trådløst VHF håndsæt til cockpit B&G touch GPS kortplotter integreret med autopiloten og med wireless repeater til iPad

Sprayhood, lazyjacks, Elvstrøm FCL triradial sejl og Volvo Penta 18hk med 2-bladet foldepropel

Cockpitbord, flytbart, landstrøm m. lader, 180Ah batteribank til forbrug, varmt vand i pantry og bad FUSION lydsystem m. højttalere i salon og cockpit

I nedenstående præsentation gennemgåes SKS Cruise i detaljer (klik på pilene).

Medlemskab af Skovshoved Sejlklub er en forudsætning for at tegne aftale, og først til mølle gælder.