Bliv sejlende i fabriksny Dehler 32 allerede i år.

SKS Cruise – første båd er 2 brugere fra at komme på vandet!

Efter lanceringen af SKS Cruise i foråret er første båd nu 50 % tegnet og med 2 brugsretter mere solgt, kan vi bestille en helt ny Dehler 32.

Og du kan stadig nå at komme på vandet i denne sæson. Med den fremskredne sommer har vi besluttet, at den første båd leveres så snart 5 brugsretter er solgt, og at aftalen vil gælde for de 3 efterfølgende sæsoner.

Dehler 32 har en håndtérbar størrelse, den har et stort fartpotentiale og den er en meget rost båd generelt i alle anmeldelser. Vi har med den danske importør Reesemarin og værftet specificeret en særdeles veludstyret båd til en meget gunstig pris.

Bådens konstruktion er fra 2012 og dermed det senest design inden for moderne og velsejlende cruising sejlbåde.

sail dehler

Specifikation:

Rumlig salon med 2 sofaer/sovepladser og centralt placeret bord. Pantry med komfur/ovn, køl og varmt/koldt vand. Navigationsbord med instrumenter. For- og agterkahyt med 2 sovepladser hver. Toilet og bad med varmt og koldt vand.

Sprayhood, lazyjacks, Elvstrøm FCL triradial sejl og Volvo Penta 18hk med 2-bladet foldepropel

Ratstyring Cockpitbord, flytbart, landstrøm m. lader, 180Ah batteribank til forbrug, FUSION lydsystem m. højttalere i salon og cockpit, B&G displays til vind, dybde of fart, B&G autopilot helt skjult under dæk, B&G VHF radio m. trådløst VHF håndsæt til cockpit, B&G touch GPS kortplotter integreret med autopiloten og med wireless repeater til iPad

Priser og vilkår fremgår af vedhæftede PDF prospekt

I nedenstående præsentation gennemgås SKS Cruise i detaljer (klik på pilene).

Medlemskab af Skovshoved Sejlklub er en forudsætning for at tegne aftale, og tilbuddet er efter ”først til mølle”-princippet.

Vi ser frem til at høre fra dig på

Presentation

Kommende Arrangementer