Junior- og Ungdoms DM 2017 for jolleklasser – DM for Hobie SPI og NM for A-Cat

UDM for E-joller flyttet til Harboe Cup

Det har desværre været nødvendigt at flytte E-jollernes UDM til Skælskør, når de afholder deres traditionsrige Harboe Cup. 

Årsagne til dette er, at det har været svært - faktisk umuligt - at skaffe det nødvendige antal Jury-medlemmer til at kunne dømme på to baner, det nødvendige antal frivillige hjælpere til at bemande 5 baner og det nødvendige udstyr til 5 baner. Derfor er SKS i samarbejde med E-jolle organisationen, Arrangørerne i Skælskør og Dansk Sejlunion blevet enige om, at E-jollerne holder deres UDM i Skælskør og der bliver ikke E-jolle sejlads i Skovshoved den 9. og 10.

Læs mere...

 

Ungdoms-DM 2017 i SKS

Skovshoved Sejlklub er arrangør af de to finalestævner i årets sejlsportslige og sammen med det ene af disse stævner afvikles junior- og ungdoms DM’er for alle klasser. Endvidere afvikles der DM for Hobie SPI og Nordisk Mesterskab for A-cat i samme weekend.

Det bliver en et brag af en sejler-weekend, hvor de unge sejlere har mulighed for at følge med i nogle af de spændende klasser, som de med tiden kan sigte på at blive en del af.  Der forventes i omegnen af 200 voksensejlere, 400 ungdomssejlere og 400 familiemedlemmer mm. til de mange sejlere. Alt i alt

Læs mere...

 

Skovshoved Havn N 55º 45,7' - E 12º 36,1' 

 

Go to top