Junior- og Ungdoms DM 2017 for jolleklasser – DM for Hobie SPI og NM for A-Cat

UDM for E-joller flyttet til Harboe Cup

Det har desværre været nødvendigt at flytte E-jollernes UDM til Skælskør, når de afholder deres traditionsrige Harboe Cup. 

Årsagne til dette er, at det har været svært - faktisk umuligt - at skaffe det nødvendige antal Jury-medlemmer til at kunne dømme på to baner, det nødvendige antal frivillige hjælpere til at bemande 5 baner og det nødvendige udstyr til 5 baner. Derfor er SKS i samarbejde med E-jolle organisationen, Arrangørerne i Skælskør og Dansk Sejlunion blevet enige om, at E-jollerne holder deres UDM i Skælskør og der bliver ikke E-jolle sejlads i Skovshoved den 9. og 10.

Læs mere...

 

Ungdoms-DM 2017 i SKS

Skovshoved Sejlklub er arrangør af de to finalestævner i årets sejlsportslige og sammen med det ene af disse stævner afvikles junior- og ungdoms DM’er for alle klasser. Endvidere afvikles der DM for Hobie SPI og Nordisk Mesterskab for A-cat i samme weekend.

Det bliver en et brag af en sejler-weekend, hvor de unge sejlere har mulighed for at følge med i nogle af de spændende klasser, som de med tiden kan sigte på at blive en del af.  Der forventes i omegnen af 200 voksensejlere, 400 ungdomssejlere og 400 familiemedlemmer mm. til de mange sejlere. Alt i alt

Læs mere...

 

Ungdomssejlere skal sejle liga sejlads

Ungdomssejlere skal sejle liga sejlads

Blandt de ungdomssejlere, der har meldt sig til seneste den 1. September vil der blive trukket lod om at sejle en Liga sejlads lørdag eftermiddag.

Samtidig med at SKS afholder det store Junior- og Ungdoms- DM afholdes der også Ligesejlads. Lørdag eftermiddag kan 30 unge sejlere komme ud og sejle sammen med et ligahold til en sejlads. Der vil blive trukket lod bland alle tilmeldte ungdomssejlere, der er tilmeldt senest 1. September. De enkelte sejlere får besked ved registreringen. 

Læs mere...

 

Skovshoved Havn N 55º 45,7' - E 12º 36,1' 

 

Go to top