Junior- og Ungdoms DM 2017 for jolleklasser – DM for Hobie SPI og NM for A-Cat

Ungdoms-DM 2017 i SKS

Skovshoved Sejlklub er arrangør af de to finalestævner i årets sejlsportslige og sammen med det ene af disse stævner afvikles junior- og ungdoms DM’er for alle klasser. Endvidere afvikles der DM for Hobie SPI og Nordisk Mesterskab for A-cat i samme weekend.

Det bliver en et brag af en sejler-weekend, hvor de unge sejlere har mulighed for at følge med i nogle af de spændende klasser, som de med tiden kan sigte på at blive en del af.  Der forventes i omegnen af 200 voksensejlere, 400 ungdomssejlere og 400 familiemedlemmer mm. til de mange sejlere. Alt i alt forventes der mere end 1.000 mennesker på havnen i denne weekend.

Alt relevant information findes under de forskellige menupunkter i venstre side.

Herunder vil der, når stævnet er i gang, være en nyhedsboks med små historier og resultater fra de mange baner.

Vel Mødt

Skovshoved Sejlklub.