Kommunens invitation til havneåbning 22. maj

Så kom den officielle invitation fra kommunen til havneåbningen 22. maj

Skovshoved Havn er nu udvidet og moderniseret, og det skal fejres med manér. Derfor inviteres alle til en festlig indvielse på havnen søndag den 22. maj kl. 14.

H.K.H. Kronprins Frederik vil foretage den officielle indvielse, og der vil være taler af borgmesteren, Den A. P. Møllerske Støttefond og havnebestyrelsens formand.

Allerede fra kl. 13.00 markeres dagen på flotteste vis med eskadresejlads, og kl. 13.45 sætter The Antonelli Orchestra festen i gang. Resten af eftermiddagen vil havnens foreninger åbne dørene med aktiviteter, som besøgende kan prøve, og der vil være masser af aktive oplevelser
for hele familien - vandski, jollesejlads, krabbefiskeri og meget andet sjov.

Med indvielsen bydes alle havnens bådejere, erhverv, foreninger og borgere velkommen til en større og moderniseret havn. Ud over plads til dobbelt så mange både kan Skovshoved Havn nu byde på nye aktivitetsmuligheder, faciliteter og funktioner på land og til vands.

Vil du hjælpe med til vise SKS fra den bedste side? Læs om vores eget program for dagen her

Sakset fra:

webforside jan16