Sæsonafslutningsfest

Kære alle medlemmer

Så er der gået endnu en sæson. Den første i vores nye havn. Det skal naturligvis fejres, og i SKS har vi traditionen med en ”Sæsonafslutningsfest”, og den tradition fortsætter naturligvis også i år. Det vil glæde os at se så mange medlemmer som muligt til festen, som finder sted:

Lørdag d. 31. Oktober kl. 17.30.

Vi starter med formandens traditionsrige tale, hvor vi sikkert kan forvente at han vil bruge lejligheden til at fejre årets store udmærkelser så som bemærkelsesværdige resultater på kapsejladsbanerne og ikke mindst den meget prestigefyldte ”Årets SKS’er”.

Herefter sørger Thomas for en dejlig middag, hvorefter der er musik, dans og hygge til den lyse morgen (eller tæt på), for dem der er til sådan noget.

Middagen og fest koster 225 kr. (Har du en kone, kæreste, barn, mor, far eller anden du tager med, som ikke er medlem af klubben koster det 300 kr.) og tilmelding ske HER. Tilmelding skal ske inden 24. oktober.

Skovshoved Sejlklubs bestyrelse

Sejlerhuset