Andespillet 2015 …og hermed blev det atter jul i Skovshoved Sejlklub…

En vigtig juletradition i Skovshoved Sejlklub er det årlige ”Andespil”. Igen i år var mange medlemmer mødt op i klubrestauranten til først god julemad med flæskesteg og ris ala mande, og siden hen vores traditionscrige andespil – et bankospil, hvor der bliver spillet om god julemad.

andespil 2015 1

De sidste par sæsoner har vi også uddelt ungdomsafdelingens måske to vigtigste pokaler – Venskabspokalen og ”Rising Star” ved Andespillet.

Årets Rising Star pokal blev overrakt til Magnus Overbeck, Opti A-sejler, for sin unikt store træningsflid. De tidligere pokalmodtagere, træner og ungdomslederen tilkender Magnus pokalen som anerkendelse herfor og for at udtrykke vores forventning om flotte resultater i den kommende tid. Tillykke Magnus, og må det hårde arbejde bære frugt i 2016. 

Årets Kammeratskabspokal modtog Sarah Fæste, Opti A-sejler, efter at være enstemmigt nomineret blandt alle adspurgte. Sarah har tidligere i år også fået  anerkendelse som Årets Kammerat på Stegelejren i sommer. Stort tillykke til Sarah - keep it up!

opti kammeratskabspokal 15

Sarah Fæste med kammeratskabspokalen, der er en vandrepokal, der har været uddelt siden 1997.

 

 

Til årets andespil blev familien Barslev de helt store vindere, hvor både far Ulrich og søn Max vandt nogle af de helt store præmier. Det var lige før en trækvogn var nødvendig til at slæbe alle præmierne med hjem.

Og hermed blev det atter jul i Skovshoved Sejlklub!

Tak for en hyggelig aften - og tak til præmiesponsoren; Holte Vinlager på Smakkegårdsvej.

Vi vil gerne ønske jer alle en god jul og et godt nytår. Vi glæder os til at se jer igen i det nye år – både på vand og på land. Husk at vi allerede onsdag d. 13. januar har vinterforedrag igen – denne gang om vores OL-sejlere, når landsholdets chef Thomas Jacobsen gæster SKS.

andespil 2015 2

Tekst af Jon Møgelhøj

Go to top