Årets første vinterforedrag: Sejlsport ved det kommende OL

2016 er et OL-år, så hvad var mere nærliggende i en sejlklub, at snakke om sejlsport og OL til årets første foredragsaften. Derfor havde SKS inviteret sejlunionens sportschef Thomas Jacobsen som årets første foredragsholder.

Thomas Jacobsen i SKS

I løbet af en hyggelig aften onsdag d. 13. januar fik de fremmødte skovsere et indblik i tankerne om sejlerlandsholdet, om de klasser hvor Danmark har sejlere med, om den kommende kvalifikation i disse klasser og om sejladsforholdene i Rio. Godt nok har vi ikke nogen skovsere med i opløbet om en OL-plads denne gang, men vi blev da lige mindet om at den første danske medalje i sejlsport gik til en skovser (Aage Høy-Petersens sølvmedalje fra Amsterdam i 1928). 

Tak til alle fremmødte - og til Thomas Jacobsen (som da også lige huskede at lykønske om med den nye havn, sejren i Sejlsportsligaen og Cille Smedegaards flotte resultat til Ungdoms-VM). 

Næste gang vi mødes er til foredrag d. 3. februar, hvor temaet er lidt anderledes - her skal vi snakke træskibe og ikke mindst "Runa", som efter et langt eksil vender hjem til Skovshoved. 

Go to top