Standerhejsning 23. april 2017

Kære medlemmer

-- klik her for tilmelding til sildebordet ---

Så er det igen tid til at markere starten på endnu en sejlsæson i Skovshoved Sejlklub (nr. 95 i rækken). Og ganske som traditionen byder, så sker det ved hejsning af stander og Dannebrog.

Dette sker søndag d. 23. april kl. 12.30. Inden selve standeren går til tops vil formand Jesper Meulengracht holde sin årlige tale, og sejlklubben byder på en øl eller en vand til alle fremmødte medlemmer.

Efter standerhejsningen byder hovmester Per på en sildemad i restauranten. Sidste år var det noget af et tilløbsstykke, så vi vil gerne have en forhåndstilmelding for at holde lidt mere styr på det. Tilmelding sker via dettelink.

Festlige både fra sidste års standerhejsning. Foto af Jesper Bjørk

Det gode vejr er bestilt, så nu håber vi bare at vejrguderne leverer - ligesom sidste år - og så håber vi at se mange glade SKS-medlemmer til denne festlige dag i klubben.