SKS Friday Night Sailing

M28

Kære SKS'ere

Vi er tilbage efter ferien og genoptager den gode stemning, der altid er ved Friday Night Sailing. Nu igen fredag den 26. august, hvor alle interesserede kan mødes foran SKS sejlerhuset kl. 17.00.

Programmet for Friday Night Sailing bliver altid lagt på selve dagen, bestemt af vind og vejr. Vi fordeler os i klubbens både og sejler en tur sammen. Man må selvfølgelig også meget gerne støde til i egen båd. Dette er ikke et kapsejlads-arrangement - alle venter på hinanden...

Efter hjemkommen tænder vi op i grillen og tilbereder lidt mad, mens vi nyder et par kolde forfriskninger og lærer hinanden bedre at kende. Vi har fået lovet bidrag af spændende kødretter, men en sejler med lyst til at blande en lækker salat vil være kærkommen.

Der afregnes derefter for udlæg til mad og drikke af de deltagende.

Du kan tilmelde dig via KLUBMODUL (enten kun sejlads eller med grillhygge) eller/og på Facebook.

Vi håber at se dig!

Jesper Meulengracht, Klaus Kühn og Niilofar Hosseini