En fantastisk Hobie oplevelse - Klubaften

Fire Hobie besætninger fra SKS drager om få dage af sted på et af de eventyr, som de fleste af os kun kan drømme om, i de mørke vintermåneder.  Når de kommer hjem igen, vil de gerne dele oplevelsen med alle andre medlemmer i SKS ved en klubaften.

Mød derfor op den 14/3 kl. 18:00 til klubaften sammen med de andre medlemmer i SKS, til spisning fra 18:00 til 19:00 og derefter foredrag om denne fantastiske tur. Deltagerne har lovet at tage masser af billeder på turen, som også bliver vist.

Bestil bord hvis du vil være sikker på, at der er tilstrækkeligt med mad til klubpriser. Ring til Restauranten på Telefon# 3964 3046 og fortæl at du deltager i klubaften og gerne vil spise inden foredraget.

Her er Claus Engelsens beskrivelse af den tur de skal ud på:

Vi mødes i Manila fredag d. 10/2 til velkomstparty.  Lørdag kører vi 3 timer sydpå til et ressort i Nusugba, hvor vi første dag rigger de 20 Hobie 16 (uden spiler) til og næste dag sejler inshore race.

Derpå sejler vi i løbet af de næste to dage ud til to øde øer, hvor vi begge steder sover i telt. Den sidste af disse er Apo coralreef, hvor der er alt hvad man kan ønske sig af store fisk, skildpadder og rokker. Sidste tre overnatninger er på Busuanga og Coron Island, hvor der er en fantastisk skærgård og måske søkøer! Her bor vi på ressorts.

Søndag d. 19/2 flyver vi tilbage til Manila efter ca. 220 sømil på trampolinen.

Vinden er lige nu stabil fra øst(6 - 8 m/s), luften 28 og vandet 27 grader, så det bliver halv vind med god fart og uden våddragt.

Der er præmier for inshore racet og for hver af offshore strækningerne, men det er ikke et hardcore race - det sociale er også en meget stor del, ligesom til de fleste andre Hobiestævner.

Vi har lejet Hobierne og skal redegøre for vores sejlerfaring, skal have stort sikkerhedsudstyr med; GPS, VHF, spejl, lygte og fløjte.

Deltagerne er meget erfarne Hobiesejlere i alderen 40+, der kommer fra hele verden, dog mest Asien og Australien. Det er første gang i Racets 9 årige historie at danske besætninger deltager.

Vi glæder os til at dele det, der forhåbentlig bliver en fantastisk oplevelse, med alle jer andre.

hobietur