SKS får venskabs-sejlklub i Kroatien

Er det for koldt at sejle i Danmark uden for højsæsonen?

SKS etablerer nu et samarbejde med "Jedriličarski klub Trogir", nær Split, med optimistsejlads og sejlervenskaber på tværs af landegrænser som fokus - samt fordelagtig bådcharter i den sammenhæng.

Det er et samarbejde, som SKS forventer kan udvides gennem de kommende år til glæde for medlemmerne i de to klubber, men til en start er der fokus på samarbejde mellem ungdomsafdelingerne.

Onsdag den 22/2 kl. 19.00 er der klubaften i sejlerhuset, hvor man kan høre mere om dette meget spændende samarbejde.

trogir 1

Vi vil med ungdomssejlerne arrangere træningsture til Trogir på de tidspunkter, hvor man som dansker trænger til sol og varme.

trogir 2

Der er generelt rimelige priser i området, og vi bliver tilbudt, at familierne kan overnatte på Dalmatia Charter's udlejningsbåde yderst fordelagtigt uden for sæsonen.

Optimist-udstyret som vi kan låne i Trogir er på internationalt konkurrenceniveau, men for at give sejladsmuligheder for deres egne nybegynderne i klubben, har vi i det forløbne år samlet noget af vores udtjente opti-grej, som derefter blev kørt til Kroatien.

trogir 3