SKS Friday Night Sailing 2017 - Skt Hans

M28

Kære SKS'ere: kølbådssejlere, kapsejlere, lasersejlere, hobiesejlere, osv osv.

Har du haft for travlt på arbejde? Lidt for meget stress mellem 9 - 16? Mangler du lidt frisk luft, sol eller aktion i armene?

Programmet for Friday Night Sailing bliver altid lagt på selve dagen, bestemt af vind og vejr. Sejlbåde, Sejlerhuset og grillen er reserveret. Man må selvfølgelig også meget gerne støde til i egen båd. Dette er ikke et kapsejlads-arrangement - alle venter på hinanden...

Skt Hans aften 23. juni er der igen afgang. Planen er lagt i hænderne på Sejlcenterleder Kim Bengtsson, som vil opdatere på arrangementets nærmere detaljer og sikre tilmelding. Han man lyst til at bidrage til planlægningen, så skriv en mail til Kim Bengtsson her.

Tidligere i sæsonen:

Fredag 2. juni mødtes adskillige sejlere foran SKS sejlerhuset. Vi forsynede os med snack og forfriskninger og denne gang sejlede vi til Københavns Havn og på Papirøen lagde vi til, og fandt i travlheden eksotiske retter og drikke som akkompagnement til aftensolen.

Friday night 2nd june

På Facebook er der i Skovshoved Sejlklubs gruppe yderligere fotos fra aftenen

Fredag 19. maj

Vi har endelig fundet det gode forårsvejr og genoptager den hyggelige stemning, der altid er ved Friday Night Sailing. Nu første gang i sæsonen fredag den 19. maj, hvor alle interesserede kan mødes foran SKS sejlerhuset kl. 17.00.

Efter hjemkommen tænder vi op i grillen og tilbereder lidt mad, mens vi nyder et par kolde moleøl og lærer hinanden bedre at kende. Tilmeld dig så vi kan se til hvormange vi skal indkøbe, eller bring din egen grillmad. Vigtigste er dog at I kommer, så møder andre sejlere og kommer ud på det dejlige vand!

Der afregnes derefter for udlæg til mad og drikke af de deltagende.

Du kan tilmelde dig ved at KLIKKE HER (enten kun sejlads eller med grillhygge) eller/og på Facebook.

Jeg står også for Friday Night arrangementer - om vejret vil - den 3. juni og St Hans 23. juni, hvor det gerne skal være uden tilsætning af styrtregn og torden. Tim tilføjer yderligere: Hvis I kan hjælpe (bådførere, spisning, etc) kontakt mig. Hvis I vil organise Friday Night sail på andre fredage, send Jan besked om dato for arrangementet.

Vi håber at se dig!

sejlerhilsen

Tim Haigh
Sejlcenteret

Go to top