SKS Friday Night Sailing 2017

M28

 

Kære SKS'ere: kølbådssejlere, kapsejlere, lasersejlere, hobiesejlere, osv osv.

Har du haft for travlt på arbejde? Lidt for meget stress mellem 9 - 16? Mangler du lidt frisk luft, sol eller aktion i armene?

Vi har endelig fundet det gode forårsvejr og genoptager den gode stemning, der altid er ved Friday Night Sailing. Nu første gang i sæsonen fredag den 19. maj, hvor alle interesserede kan mødes foran SKS sejlerhuset kl. 17.00.

Programmet for Friday Night Sailing bliver altid lagt på selve dagen, bestemt af vind og vejr. M28'ere, Sejlerhuset og grillen er reserveret. Man må selvfølgelig også meget gerne støde til i egen båd. Dette er ikke et kapsejlads-arrangement - alle venter på hinanden...

Efter hjemkommen tænder vi op i grillen og tilbereder lidt mad, mens vi nyder et par kolde moleøl og lærer hinanden bedre at kende. Tilmeld dig så vi kan se til hvormange vi skal indkøbe, eller bring din egen grillmad. Vigtigste er dog at I kommer, så møder andre sejlere og kommer ud på det dejlige vand!

Der afregnes derefter for udlæg til mad og drikke af de deltagende.

Du kan tilmelde dig ved at KLIKKE HER (enten kun sejlads eller med grillhygge) eller/og på Facebook.

Jeg står også for Friday Night arrangementer - om vejret vil - den 3. juni og St Hans 23. juni, hvor det gerne skal være uden tilsætning af styrtregn og torden. Tim tilføjer yderligere: Hvis I kan hjælpe (bådførere, spisning, etc) kontakt mig. Hvis I vil organise Friday Night sail på andre fredage, send Jan besked om dato for arrangementet.

Vi håber at se dig!

sejlerhilsen

Tim Haigh
Sejlcenteret

Go to top