Pinsetur 2017 til Hven

Lørdag 3. juni inviterer SKS Sejlcenter alle SKS medlemmer med på vores årlige Pinsetur.

Planen for dagen er, at vi sejler en tur til Hven, hvor vi hygger i det grønne eller ved stranden, og spiser den frokost vi hver især har medbragt. Vi har bestilt godt vejr, så de modige bør huske badetøj og håndklæde. I tilfælde af at vejrguderne ikke har hørt vores ønsker, så medbring rigeligt med varmt tøj.

Det er en dag med god mulighed for at møde nye sejlkammerater, og vi håber naturligvis at se rigtig mange af de nye medlemmer denne dag.

Vi mødes ved Sejlerhuset kl. 9.30, og vi forventer at være hjemme igen senest kl. 18. Husk også at medbringe egne drikkevarer (kaffe, the, vand) til hele sejlturen.

Efter dagens sejlads er der som traditionen tro en moleøl til at afslutte den forhåbentlige gode dag J

Der er ikke arrangeret spisning efter dagens sejlads, men der er mulighed for det hvis der er stor tilslutning og godt vejr til at tænde op i grillen. Giv os besked hvis du er interesseret i spisning og vil stå for indkøb.

ilmelding til sejlads, grillmiddag eller forhåbentlig begge dele kan ske ved mail til Kim Bengtsson (senna1@live.dk)

Vi glæder os til at se jer!

friday night sailing

Udsigten fra cockpittet på pinseturen