Title:
Anne Klint Bergh
Copy To:

Til pladslejerne i Skovshoved Havn

Vi inviterer til havneaften onsdag 9. okt. kl. 1830 i Restaurant Sejlklubberne.

Sejlklubberne ønsker mere kontakt med pladslejerne, så på opfordring af SKS og KDY, inviteres der til en aften omkring Vinteropbevaring. Her vil havnefogeden give gode råd til dem der bliver liggende i vandet, og havnens erhvervsdrivende vil berette om alt fra optagning, motorkonservering, vedligeholdelse af sejl til reparationer på båden.

SKS og KDY giver en genstand ved ankomst, og kaffe efter middagen.
Aftenen er for alle havnens brugere, og starter med Skipperlabskovs med klassisk tilbehør til 80,- kr pr person.
Drikkevarer afregnes efter forbrug – Medlemmer ved fremvisning af Medlemskort til Klubpriser, øvrige til almindelige priser.

Tilmelding og betaling:

Vi mødes kl. 18.30, spiser kl. 19 og lidt inde i middagen går havnefogeden i gang, og efter middagen hører vi fra Doyle Sails, KKE Motorer, Nordbjærgs Bådværft og Skovshoved Yachtværft. Der vil selvfølgelig også være repræsentanter fra SKS og KDY tilstede.
Det officielle program slutter senest kl. 21. Man er selvfølgelig velkommen til at blive længere og tale med andre ligesindede.

Vi glæder os til at se jer.