Indmeldelse og medlemsfordele

Skovshoved passion - smallFokus på sejlads

Skovshoved Sejlklubs hovedfokus er at give attraktive muligheder indenfor sejlads til sine medlemmer. Uanset om du er bådejer, ønsker at dygtiggøre dig som skipper eller gast, tage uddannelsesforløb eller blot deltage i livet på havnen, giver Skovshoved Sejlklub dig rammerne og netværket.

Fra den store ungdomsafdeling favner klubben medlemmer allerede fra 7-8 års alderen og tilstræber samtidig også at være givtig for medlemmer der ikke længere selv sejler aktivt. Klubbens fine lokaler fordelt over havnen tilbyder alle forskellige rammer, med gode faciliteter til eksempelvis undervisning, hygge eller spisning.

Gennem en relevant flåde af klubbåde kan du komme på vandet i alt fra en lejet jolle til heftige matchracere som du sejler til sejltimer med andre medlemmer. Samtidig tilbyder klubben også kortere undervisningsforløb som eksempelvis Speedbådskørekort.

Indmeldelse i Skovshoved Sejlklub

Du kan indmelde dig i Skovshoved Sejklub ved at oprette en profil i Klubmodulet, og herefter vælge det medlemsskab du ønsker. Du betaler online med det samme og vil herfter blive kontaktet. Du er meget velkommen til at kontakte vores sekretariat via email på mail (at) skovshoved-sejlklub.dk hvis du har spørgsmål til medlemskabstyper.

Gå til Klubmodul for indmeldelse.

Medlemstilbud på land

Vinterundervisning

Ønsker du at lære navigation, førstehjælp eller meteorologi er dette blot nogen af de tilbud du kan finde om vinteren hos Skovshoved Sejlklub. For ungdomsmedlemmer byders der på vintersejllads, teori, gymnastik og meget andet som en del af en helårlig anskuelse af begrebet sejlsæson.

Klubrestauranten

I vores klubrestaurant kan man opnå en række fordele i form af medlemspriser, mod forevisning af medlemskort:

Dagens ret / Burger / Sandwich /
Toscansk bolognese
og 1 vand/gl. vin/øl/lille fadøl

kr. 108

Adgang til medlemsområde, hvor man kan opholde sig uden at købe noget, købe fra restaurantens kort, eller købe og indtage følgende drikkevarer til en 20’er:
- Flaskeøl
- Fadøl 25 cl (40 cl for 30 kr)
- Vand
- Kop Kaffe

Yoga

Klubben har kontakt til en yoga-underviser, der til meget favorable priser tilbyder undervisning til SKS medlemmer.

Indmeldelse i Skovshoved Sejlklub

Du kan indmelde dig i Skovshoved Sejklub ved at oprette en profil i Klubmodul, og herefter vælge det medlemsskab du ønsker. Du betaler online med det samme og vil herfter blive kontaktet. Du er meget velkommen til at kontakte vores sekretariat via email på mail (at) skovshoved-sejlklub.dk hvis du har spørgsmål til medlemskabstyper.

Gå til Klubmodul for indmeldelse nu

Kommende Arrangementer