SKS sejlcenter

Når man er medlem af Skovshoved Sejlklub, har man mulighed for også at blive medlem af SKS Sejlcenter.

SKS Sejlcenter tilbyder undervisning/sejlads i bådtyperne Albin 78 Cirrus, Match28, Laser-joller og HobieCats.

Sejlcentret tilbyder undervisning op til Søfartsstyrelsens Duelighedsprøve, som foregår i Albin 78 Cirrus samt undervisning i videregående sejlads. Den videregående undervisning, kræver at man har bestået Duelighedsprøven. Der vil blive opbygget en rutine samtidig med at pensum er udvidet i forhold til Duelighedskravene, bla. sejles der med spiler. Undervisningen foregår enten i en  Albin 78 Cirrus og/eller i en Match28.

Den praktiske del af al undervisning starter i marts/april med klargøring, søsætning og tilrigning af Sejlcentrets både. Det er obligatorisk for medlemmer af Sejlcentret at være med til at udføre dette arbejde. Herefter undervises en fast aften (fra kl. 18.00) om ugen i perioden begyndelsen af maj til slutningen af oktober.

Efter ønske kan medlemmerne også deltage i weekendture, kapsejladser og sommerture i Sejlcentrets både.

Om vinteren tilbyder vi den teoretiske del af Duelighedsbeviset samt anden relevant undervisning samt foredrag.

Der er mulighed for at læse om de forskellige tilbud og regler her på siden.