Ugly Cup - Reportage dag 2 og endelige resultater

hjemmeside-1600x500

Ugly Cup 2014 er overstået. Daniel Bjørnholt (Svendborg Sunds Sejlklub) og Josephine Frederiksen (Skovshoved Sejlklub) vinder hos hobierne - på reglen om flest førstepladser, da der var pointlighed med 2. pladsen, som blev besat af en anden Svendborg-båd med Nikolaj Bjørnholt og Nicklas Heide.

Hos A-Cat var der en spændende tvekamp imellem SKS' Thomas Paasch og KDY'eren Bo Erhardt, og sidstnævnte trak sig sejrrigt ud af dysten efter weekendens 10 sejladser.

I alt 19 katamaraner valgte at bruge weekenden i Skovshoved - længst rejsende var den svenske Hobie fra Göteborg og A-catten fra Kaløvig. Fedt at de vil bruge en weekend på at lege med os i Skovshoved.

Weekenden var præget af højtrykssommervejr. Ud for Skovshoved betyder det meget let og meget skiftende vind. I løbet af weekenden har baneledelsen målt vind fra alle retninger (på nær et lille hjørne af kompasrosen omkring øst). Det resulterede også i en udsættelse lørdag og en opgivet sejlads søndag, samt en del diskussion på land om sidste sejlads, hvor vinden døde og sprang en del under sidste lænseben mod mål. Alt i alt en svær dag på kontoret for baneledelsen.

Klik her for endelige resultater for Hobie Cats

Klik her for endelige resultater for A-Cats

Herfra skal der lyde en stor tak til alle hjælpere der gav en hånd med til stævnet (både vand og land), en stor tak til alle deltagere og supportere, der gad bruge en weekend i Skovshoveds flotte sommervejr.

Tekst: Jon Møgelhøj, Billede: Claus Berthelsen