Stævnesæsonen 2015

Selvom det er mørkt, og vi pt. er en sejlklub uden havn, så er vi i SKS gået i gang med planlægningen af stævnesæsonen 2015.

Det helt store og spændende i sæsonen bliver nok, når Sejlsportsligaen skal have sin finale hos os i Skovshoved. Det bliver stort, og det er her vi gerne vil se så mange skovsere på havnen som muligt til det, der forhåbentligt bliver den helt store kapsejladsåbning af den nye havn.

Udover ligaen så har vi naturligvis også vores faste stævner som Ugly Cup og Skovser Cup. Så for at I allerede nu kan sætte kryds i kalenderen, så kommer her kalenderen for 2015:

•    ·      Skovser Cup – optimistjoller – lørdag d. 13. Juni
  •    ·      Ugly Cup - en del af Øresundsugen – Hobie- og A-Cats – 15.-16. August
  •    ·      Liga 2. Division – J/70 – 12.-13. September
  •    ·      Sejlsportsligaens finale og Sportsbåds Open – J/70, J/80, CB66 (og måske Melges24) – 25.-27. September

Vi er stadig i dialog med knarr-klubben om placering af deres traditionelle stævne ”Mellerup Cup”, men den er endnu ikke faldet på plads.

Indtil videre er dette blot til information, men vi håber mange af jer sætter kryds i kalenderen, så vi sammen kan lave nogle gode og sjove stævner.

Godt nytår – vi ses i den nye havn.

Skovshoved Sejlklubs stævneudvalg

Inge Lillelund, Claus Juel, Lars Marqvart, Jørgen Mellerup og Jon Møgelhøj