SKS vinder ligastævnet i Horsens og fører ligaen!

SKS fører Sejlsportsligaen 2015

Vi tvivlede aldrig på Lars Nordbjærg. Vi overværede tidligt hans besætnings indsats ved kvalifikationen og senere de fine sejladser, som gav en 3. plads i Skive til sæsonstarten i Ligaen.

Men allerede fra fredag eftermiddag i Horsens blev det til tre førstepladser ud af fire sejladser, og det lignede en gentagelse af den imponerende start i Skive. Lørdags formiddag fortsatte stimen af prikker, og vi kunne begynde at tro på, at det ville holde ved weekenden over.

På konkurrentsiden var der stor spredning i begyndelsen, hvor Horsens på hjemmebane og andre klubber på skift viste deres kunnen. Fredag endte så i en lettere kaotisk sejlads, hvor flere hold sejlede mod det forkerte topmærke og følgelig blev diskvalificeret fra Fleet'et.

Undervejs blev det synligt, at Hellerup og KDY havde besætninger, der kæmpede for placeringer. Lotte Meldgaard erklærede i et interview lørdag eftermiddag, at hun med sin besætning arbejdede sig ind på SKS, så intet var afgjort.

I søndagens friske vind skiftede vinderplaceringerne mellem de dygtigste klubber, men SKS viste igen tænder og endte hver sejlads i den bedste halvdel af feltet. Det sikrede den fortsatte føring og dermed den yderst velfortjente topplacering som vinder ved stævnet i Horsens.

Da Frederikshavn tilmed fik en placering under hvad SKS landede på til åbningsstævnet, resulterede det i at Lars Nordbjærgs besætning lige nu fører Sejlsportsligaen 2015 med 2 point!

Der er nu en sommerpause i ligaen, så det er først til august, at Skovshoved skal forsvare sin førsteplads, og placeringen der giver direkte adgang til Champions League, som sejles på Sicilien i efteråret. 

Tillykke herfra til Lars, Cille, Peter og Jacob.

SKS ligahold Horsens3

Stillingen i Sejlsportsligaen lige nu:

1  SKOVSHOVED SEJLKLUB 34
2  FREDERIKSHAVN SEJKLUB 32
3  HELLERUP 31
4  AARHUS 26
5  ÅBENRÅ 26
6  ROSKILDE 22
7  FAABORG SEJLKLUB 20
8  KERTEMINDE 20
9  KALØVIG 19
10

 SEJLKLUBBEN LYNÆS 

18
11  KDY 17
12  HADSUND SEJLKLUB 15
13  HORSENS SEJLKLUB 14
14  VALLENSBÆK 14
15  SILKEBORG SEJLKLUB 10
16  SKÆRBÆK BÅDEKLUB 10
17  SØNDERBORG 8
18  MIDDELFART 6
Go to top