Nyt fra stævneudvalget: Torsdagsmatch, jubi-sejlads og Ugly Cup

Så er sommerferien ved at være slut. Udover alle de børn der er startet i skole i denne uge, så betyder det også at Skovshoved Sejlklubs kapsejladsudvalg er på banen igen efter en sommerferie (som for flere af os har været fyldt med masser af sejlads – fra tursejlads til contender-VM).

Torsdagsmatcherne

Fra torsdag d. 13. August og frem til slutningen af september (lidt afhængig af vind, vejr og mørke) vil der blive lagt en bane ud hver torsdag med start kl. 18.30 for knarr og hobier.

Efter sejlads tændes grillen og øllerne hives frem.

Læs mere i den oprindelige indbydelse fra foråret via dette link.

Forårets resultatliste kan ses via dette link. Kom og vær med i efteråret og se om du kan udfordre den førende båd.

 

JUBI-Sejladsen

Hvert år på Skovshoved Sejlklubs fødselsdag afholder vi jubi-sejlads (eller den nærmeste lørdag) – og det er på lørdag kl. 8.30 at det går løs. Vi glæder os til at se rigtigt mange medlemmer til kampen om Erik Aagaards evigt vandrende pokal. Jakob Zarp har i sin knarr taget pokalen flere år i træk, og det bliver spændende at se om han kan fortsætte den gode stime.

Læs mere om jubi-sejladsen i den oprindelige invitation her.

Ugly Cup

Vores traditionelle katamaran-stævne skulle også have været afholdt i weekenden d. 15.-16. August, men der har ikke været tilmeldinger nok til at gennemføre Ugly Cup som et selvstændigt stævne. Men SKS vil naturligvis stadig gerne sørge for at der bliver sejlet flerskrogssejlads, så vi laver en start til jubi-sejladsen kun for dem der havde tilmeldt sig Ugly Cuppen.

 

 

Knarrkapsejlads lille billede

 

/Jon Møgelhøj

Go to top