Sailing Champions League - Lars Nordbjærg og co. sejlede en 13. plads hjem til SKS

I weekenden d. 19.-20. september hvor mange SKS'ere brugte weekenden på at sejle til en stor fest i Malmø (altså ØRC), var Lars Nordbjærg, Jakob Groth, Cille Smedegaard og Peter Lang i Porto Cervo i Italien for at repræsentere SKS ved anden udgave af Sailing Champions League.

ligahold champions league15

Stævnet blev vundet af norske KNS foran værtsklubben Costa Smeralda og russiske YC Navigator.
Vores hold fik det aldrig helt til at køre som et tophold, men kan alligevel forlade Sardinien som Europas 13. bedste klubhold (ud af de 30 deltagende klubber).

Vi glæder os til at høre gode historier fra Lars og co. når de igen er i Danmark. Første opgave for dem herhjemme bliver næste weekend, hvor liga-førstepladsen skal forsvares i Københavns Havn.