Skovsere øverst på podiet i to klasser i Kerteminde

Skandinaviens største jollestævne sejles hvert år i Kerteminde i pinsen. Som altid var Skovshoved Sejlklub stærkt repræsenteret. Med 26 både i seks forskellige klasser (optimist A, B og C samt 29’er, A-Cat og Contender) var Skovshoved endnu engang rigtigt godt repræsenteret ved det store stævne.

Den mest suveræne vinder til stævnet blev vores egen Thomas Paasch, som med seks førstepladser ud af seks mulige meget suverænt kunne kåres som vinder i A-Cat-klassen foran et felt på 10 både, som talte tre skovsere.

Også Philip Lyngbek var ret suveræn i 29’eren sammen med gasten fra Furesøen. Her blev fratrækkeren en andenplads, så kun førstepladser talte. Det gav naturligvis også en sejr i denne klasse.

acat sail extreme

Thomas Paasch øverst på podiet. Foto af Jon Møgelhøj.

 

Hos A-optimisterne var der 116 både med – heraf 11 fra Skovshoved. Bedste skovser blev Kamille Vilstrup, som kom på podiet med en samlet tredjeplads.
Blandt de otte SKS’ere i det 56 både store felt hos B-optimisterne blev Julius Poder Witzke bedste skovser med en samlet andenplads.

Hos C-optimisterne var der blandt de 48 både tre fra Skovshoved. Ingen af disse endte podiet, men Marcus Grønbech-Jensen var meget tæt på. Kun fire point skilte hans fjerdeplads fra en podieplacering.

SKS var også repræsenteret i contenderklassen ved undertegnede.

philip lyngbek sail extreme

Philip Lyngbek fra SKS vandt i 29'er-klassen. Her sammen med gasten fra Furesøen. Foto af Anders Lund. 

 

Tekst af Jon Møgelhøj

Go to top