Sommerferiepause i torsdagsmatchserien

Så blev det også sommerferietid for knarr'ene i Skovshoved. Torsdag d. 30. juni blev sidste torsdagsmatch sejlet inden sommerpausen. I den anledning blev grillen tændt efter sejlads og der blev hygget ved Sejlerhuset efter dagens to sejladser.

Dagens to sejladser blev vundet af Peter Bøttcher, som var bedst til at læse de svære strømforhold på banen nordøst for havnen. Dermed meldte han sig ind i topstriden i torsdagsmatchserien, da torsdagens to sejre fik den røde knarr op på den samlede tredjeplads.

Torsdagsmatchserien føres stadig af Jock Hartvig-Andersen i OD101 - en placering han faktisk har haft gennem hele denne og sidste sæson!

Thomas Olsen i OD85 holdt fast i den samlede andenplads trods bådens sidsteplads i første sejlads på forårets sidste torsdag.

Klik her for at se alle resultater for torsdagsmatchserien i foråret - eller se under "resultater", hvis du vil følge med fra første til sidste torsdag i sejlsæsonen.

torsdag 9 juni

Torsdagsmatchserien holder nu sommerpause, men vi glæder os til igen at se knarr'ene på vandet - sammen med hobier og M28'ere til august. Første gang bliver torsdag d. 18. august.

Tekst og foto af Jon Møgelhøj