Næste weekend: Katamaran-action i Skovshoved

I weekenden d. 20.-21. august står den på "cat-action" hos Skovshoved Sejlklub, når Hobie Cats og A-Cats skal sejle kapsejlads.

21 både er tilmeldt og hos A-Cats må lokale Thomas Paasch nok nævnes som favoritten, hvorimod det hos hobierne er sværere at udnævne en topfavorit, men mon ikke man skal holde lidt øje med de tre både fra Svendborg, som også udgjorde podiet sidst hobierne havde stævne i Skovshoved. 

20140525 150014

Der er planlagt fire sejladser begge dage til de 21 tilmeldte både (som desværre nok ikke helt er nok til at de kan få en officiel danmarksmester i hobie-klassen).

Deltagere (og andre) skal være opmærksomme på at der søndag er Copenhagen IronMan, som igen i år tager cykelturen forbi Skovshoved ad Kystvejen, så søndag morgen kan passage kun ske til havnen ad Søndre Havnevej - cykelrytternes officials vil her lukke folk over til havnen. 

Bureau forefindes i juniorhuset "Sandslottet", som er den hvide bygning ved slæbestedet. Slæbested til bådene er i midterbassinet. Klik her for at komme til stævnets egen side, hvor bl.a. sejladsbestemmelserne kan ses.

Vi glæder os meget til endnu en gang at kunne få besøg af de festlige katamaransejlere, som plejer at kunne sætte kulør på havnen - og det er med både godt humør og naturligvis også farverige sejl.

 

 

 

Tekst af Jon Møgelhøj - billede: Arkivbillede fra det tilsvarende stævne i 2014. 

Go to top