Sejlsportsligaen lørdag morgen

Lørdag morgen på Skovshoved Havn hvor Jan Schlüter briefer de frivillige i hjælperorganisationen. Mange af klubbens medlemmer er klar til at hjælpe på dommerskib, mærkebåde, transportsejlads eller på land for at sikre sejlsportsligaens kombattanter et godt stævne og velfærd.

instruktion af hjaelperne

Morgenmadsholdet har igen sørget for en excellent buffet i Roklubbens lokaler, som vi har fået lov til at låne, og sejlerne er i gang med at smøre madpakker for at overleve dagens strabadser

Blandt SKS' besætning er stemningen fortsat god, trods en lidt svær dag i gårsdagens 5 flights. Vi håber på at resten af weekenden giver mulighed for at vise resultater svarende til Lars Nordbjærg og mandskabets høje niveau.

Følg med på havnen fra nordmolen, eller se Sejlsportsligaen.dk for løbende opdatering på resultater