Storm sendte "Havelåge"-sejlere direkte til frokostbordet

Kampen om at lukke lågen for sæsonen i knarrklassen kaldet "Havelågen". Navnet "Havelågen" kommer fra den pokal, som man meget nødigt vil have sit navn på. Pokalen gives til den besætning som lukker lågen for sæsonen - og bliver sidst i årets sidste sejlads. I år skulle Havelågen sejles lørdag d. 15. oktober, men da en storm havde lagt sig over Sundet - og dommer Jørgen Mellerup målte en middelvind på 17 m/s på nordmolen blev sejladsen aflyst og feltet gik direkte til frokostbordet (som er en lige så væsentlig del af Havelågen).

Skovshoved Sejlklub vil gerne takke knarrklassen for en god sæson. Det blev til en rigtig god gang torsdagsmatcher og et fint stævne, og vi glæder os til endnu en sæson med et godt samarbejde med jeres klasse.

Knarrkapsejlads lille billede
Et arkiv billede af kapsejladsende knarr-både (under lidt mere stille og rolige forhold end i lørdags).