Kapsejladsmedhjælpere

Har du lyst til at være med til at afholde kapsejladser i Skovshoved Sejlklub?

ejollevm06For at kunne afholde kapsejladser på det høje niveau, som er kapsejladsudvalgets mål, kræver det en masse hjælp. Det er muligt at være med uanset tidligere erfaring. Er man uerfaren, bliver man blot sat sammen med en erfaren.

At være hjælper i Skovshoved Sejlklub giver – udover muligheden for at se spændende sejlads tæt på – masser af oplevelser. Fra sjove oplevelser på vandet til hyggelige aftener sammen med andre hjælpere til muligheder for uddannelse i kapsejladsledelse til...

Skovshoved Sejlklubs kapsejladsudvalg har som mål at afholde kapsejladser på et højt professionelt niveau – anset hvor stort et stævne der er tale om – om det er et lille jollestævne eller et stort internationalt mesterskab.

Ønsker du at hjælpe til et af sommerens mange stævner kan du kontakte kapsejladsudvalget på:

Du kan også læse mere i vores kapsejladshåndbog, som kan læses og  downloades i pdf

Kommende Arrangementer