Massiv repræsentation fra Skovshoved til Opti VM i Polen

fure01

Foto: Mogens Hansen

Det sidste OCD Optimist Ranglistestævne er netop overstået på Furesøen, hvor 74 A-Optier dystede i syv sejladser i relativt hårdt vejr.

Skovshoved-sejler Emil Kjær lå efter flotte og stabile resultater i de foregåender stævner i Vallensbæk og Kertemindeinden allerede lunt i svinget til en plads, på den kun fem mand store VM-trup, der skal repræsentere Danmark i Polen til August.

Mads Poder Witzke førte weekendens stævne efter lørdagens sejladser, men selv en sådan præstation var ikke nok til at bringe Mads til udtagelse. Status lørdag eftermiddag placerede Emil på 2. pladsen, Mads på 5. pladsen og også Skovshoved-sejler William Johannesen på 6. pladsen i forhold til VM-udtagelse.

Søndag bød på spænding til og med sidste opkryds, og med de sidste sejladser lykkedes både Mads og William at forskubbe Top-5 i udtagelsesserien og sikre sig pladser til VM.

Fantastisk flot sejlet og et kæmpe tillykke til Emil, William og Mads, der sammen med Christan Spodsberg fra Fredericia Sejlklub og Anton K. Andersen fra Sletten Bådeklub skal repræsentere Danmark ved VM.

Held og lykke til jer alle!

/G