Nye Klubmestre i Skovshoved Ungdomssejlads fundet

susklubmestre2015

Lørdag d. 5. september afholdt Skovshoved Ungdomssejlads sit årlige Klubmesterskab. Omend både Yngling og Laser også var indbudt, skulle det vise sig at det var sejlerne fra den store Optimist-afdeling der ønskede at duellere på vandet.

På én fællesbane, med forskellig omsejling og i to starter, afvikledes i alt 8 sejladser for 25 sejlere i særdeles ustadigt vejr. I alt fra haglbyger med 10-12ms og solskin og 6ms holdt vores seje C-sejlere skansen på vandet, og fik gennemført tre sejladser.

A og B'erne startede i samme start, og ambitionsniveauet skulle vise at det var nødvendigt med Black Flag i flere omstarter for at få sejlerne afsted rettidigt. A og B fik fem sejladser og dermed en fratrækker.

Årets mestre blev:

Optimist C (og Nye-C):

1. Anton Overbeck

2. Kristian Fæste

3. Emilie Ditlev Jørgensen

- download resultatliste for C

Optimist B:

1. Sarah Fæste

2. Max Barslev

3. Liva Nygaard

- download resultatliste for B

Optimist A:

1. William Johannesen

2. Rebekka Johannesen

3. Kamille Vilstrup

- download resultatliste for A

Klassernes Mesterpokalen gik til William Johannesen for laveste pointsum i serien, med kun 5 point - stort tillykke. Præmieoverrækkelsen foregik i Restaurant Sejlklubberne hvorefter ca. 30 sejlere og forældre nød en lækker buffet og godt selskab.

Tillykke til alle vinderne - og i særdeleshed et stort skulderklap til C-sejlerne. Og en kæmpe tak til de kompetente og altid villige hjælpere blandt forældrene!