DM 29'er og prøv 29'er

Nr. 2 ved Open Danish 29’er Championship

Phillip Lyngbek, SKS og hans gast Christian Torp, YF sejlede sig til en 2. plads ved Hellerup Sejlklubs afvikling af de åbne danske  mesterskaber for 29’er, 49’er og 49’er FX i weekenden.

Daniel og Sebastian, YF vandt og Natacha og Victor, KDY blev 3’er.

Phillip og Christians placeringen var det foreløbige resultat af det 6 måneders lange og nye makkerskab mellem de to sejlere.

Phillip: ” Det er super fedt, og vi glæder os til at bygge videre på resultatet gennem den kommende vintertræning i Skovshoved.”

De meget svage vindforhold resulterede i 4 sejladser lørdag, men ingen søndag.  Det medførte desværre også at stævnet ikke kunne godkendes som et officielt DM, fordi der ikke blev afviklet min. 4 timers sejlads!

Er du medlem af Skovshoved Ungdomssejlads og interesseret i at sejle 29’er, kan du i weekenden efter efterårsferien prøve en tur med Team Phill & Chris.

Mere information senere.