Vintersejlads C-optimister

Vintersejlads  -  1. kapital.

Vi har sat os for -  i løbet af vinteren - at skrive lidt om de forskellige vintersejlads-aktiviteter for Skovshoved Sejlklubs sejlere.

På en solrig efterårsdag som i dag, den 12. november, - med 10 grader og let vind - er det en fornøjelse at se, at der stadig er fuld gang i sejler-sæsonen.

Vi traf SKS' C-optimist-sejlere på Furesøen, hvor de træner sammen med kammerater fra flere andre klubber arrangeret af Yachtklubben Furesøen.

optimistpiger

Foto af 3 friske C-sejlerpiger fra SKS  -  før søndagens træning.

I dag fik sejlerne hjælp med tilrigningen af optimist/supporter/far Lars Nordbjærg  -  som her ikke er i den rolle, vi oftest ser ham -  som styrmand for SKS i Sejlsportsligaen  -  eller på bådeværftet i færd med at håndtere store både.   Men det så nu ud til at han hyggede sig gevaldigt med optimistjollen.

larsmedlillebåd

2017-11-12