Vintersejlads i store joller

Har du lyst til at se nogle store ungdomsjoller "in action" ud fra Skovshoved Havn i januar & februar?

rungsted4

Så kom ned og kig en af følgende fire søndage: 20.01, 27.01, 03.02. samt 24.02. i tidsrummet 11-14.

Her kommer ca. 35 ungdomssejlere på mellem 13-16 år, som sejler Zoom8, Europa, 29'er og Laser joller.

rungsted3

Vintertræningen afholdes i et større træningsfællesskab, som blev etableret i efteråret 2018 på tværs af 11 sejlklubber op langs Sundet, heriblandt SKS. Træningsfællesskabet inkluderer udover ovenstående også Feva XL samt Optimistsejlere.

Grundtanken er, at give sejlerne mulighed for træning af høj kvalitet gennem en kritisk masse indenfor jolleklasserne samt klubbernes fælles ressourcer. Samt give de unge sejlere mulighed for, at skabe relationer på tværs af klubberne.

I samme tidsrum træner en masse optimistsejlere ud fra Hellerup Havn. Feva-sejlerne holder en lille pause, og forventes på vandet i marts måned.

Dbh

Signe Schouboe,