Øresundsmesterskab for ungdomssejlere afviklet i Skovshoved

Søndag d. 24. marts afholdt vi det første Øresundsmesterskab for større ungdomsjoller ud fra Skovshoved Havn.

35 friske unge sejlere deltog på tværs af jolleklasserne Zoom8, Laser, E-Jolle samt 29’er.

Der var flotte præmier fra blandt andet Nordbjærg’s, og under præmieuddelingen blev der grillet hotdogs og hygget ved Sejlerhuset.

Øresundsmesterskabet var en kulmination af det nyetablerede Træningsfællesskab Nord, som fungerer på tværs af 11 sejlklubber.

Skovshoved Sejlklub Ungdom er en af hoveddrivkræfterne bag samarbejdet, som har sikret vintertræning for ungdommens jolleklasser, inklusiv også Optimistsejlerne samt Feva XL.

Grundtanken har været, at give ungdomssejlerne mulighed for kvalitetstræning gennem en kritisk masse indenfor jolleklasserne samt klubbernes fælles ressourcer.

Og at give de unge mulighed for at skabe relationer på tværs af klubberne op langs Sundet.

Flere fotos kan ses på facebook gruppen ”Træningsfællesskab Nord”.

Signe Schouboe
SKS Ungdom