Stegelejren 2019

Stege 8

Hvert år  -  den første uge af sommerferien  -  har der i en menneskealder været tradition for at junior/ungdomsafdelingen drager til Stege, hvor den lokale sejlklub venligt udlåner sit klubhus til SKS.

Klubhuset er base for køkken og indendørs spiseplads  -  resten foregår udendørs.

Alle sover i medbragte telte  -   og hver dag arrangerer trænerne aktiviteter både til lands og til vands, bl.a. en ‘langdistancesejlads-udflugt’  i optimistjoller til Nyord.

Et antal forældre er med som hjælpere (bl.a. til opsætning af fælles-tørretelt, der som det ses nedenfor vist volder lidt hovedbrud)  -   og forældrene er samtidig papforældre for 2-4 sejlere.

Vejret har været MEGET varierende de forskellige år  -  nogle år har det været perfekte sejlerforhold også for de yngste sejlere  -  andre år har det stået ned i stænger  -  et år måtte sejlerne reddes ud af teltene i storm, slagregn, lyn og torden for at samles i klubhuset til ‘tordenkakao‘   -    og i år er vinden en stor udfordring både til lands og til vands.

Nedenfor nogle stemningsbilleder fra de første dage på Stegelejren 2019 fotograferet af Janne Nordbjærg.

Stege2

Stege1