Sejlplan 2015

Tilmelding til sejlplan 2015 er klar. Nedenstående er sendt ud til alle medlemmer af sejlcenteret:

Så er det tid til at indsende ønsker til årets sejlplan. Der er sidste tilmelding til sejlplanen onsdag den 25. Februar. 

I år er der nogle nye tiltag, som du kan læse om længere nede i mailen. 

Tilmelding til sejlplan

Tilmelding foregår ved at gå ind på denne side, logge på klubmodulet og udfylde felterne:

Klik her for at gå til tilmelding til sejlplan 2015

Husk at skrive i kommentarfeltet, hvis der er personer, som du ønsker at sejle med, gerne vil noget specielt, eller blot har et ønske om nogle tiltag den dag du ønsker at sejle. Kort sagt alt som er relevant, når puslespillet skal lægges.  

For at tilmelde dig sejlplanen, skal du være medlem og have betalt dit medlemskab af SKS og SKS Sejlcenter. Hvis ikke du har gjort det, skal du først tilmelde dig og betale for disse to kontingenter. 

Oprettelse og betaling af kontingent sker ved at KLIKKE HER 

Skriv til  hvis der er problemer med at melde sig ind eller betale.  
 
Hold beskrivelser

Holdbeskrivelserne ligger på vores hjemmeside. 

Holddeltagelse er incl. i medlemskab af SKS Sejlcenter, bortset fra kapsejladskurser og laserjollekurset, hvor der er særskilt tilmelding og betaling. 

Du kan læse mere om de forskellige hold, ved at klikke på holdet herunder:

Book a Boat (tidligere kendt som klubsejlads)

Let’s Sail

Duelighed

SKS 1

SKS 2

Kapsejladskursus 1

Kapsejladskursus 2

Lasersejlads  Ikke en del af sejlplanen, så skal ønskes som "Book a Boat" og kommentar med Laser

Hobie Cat sejlads Ikke en del af sejlplanen, så skal ønskes som "Book a Boat" og kommentar med Laser
 
Tvungen frivilligt arbejde

For at flåden af både i SKS Sejlcenter kan være i drift, skal alle medlemmer af sejlcenteret deltage en dag i tilrigning i foråret og end dag i afrigning i efteråret. Hvis man ikke deltager i dette, vil man blive opkrævet 300 DKK pr. gang man ikke melder sig. Særskilt tilmelding til disse dage udsendes. 

Ny førerprøve

Fra sæsonen 2015 indføres en ny ”Førerprøve Let”, hvor man kan tage en prøve, der viser at man kan sejle en af vores både ud af og ind i havnen, samt samle en person, der er faldet overbord op igen. Denne prøve er for dem, som gerne vil have mulighed for at tage bådene ud som fører, sammen med andre medlemmer, i fornuftigt vejr. Der vil være restrektioner for hvornår og hvordan man må sejle båden. 

Hvis du vil høre mere eller mener, at du kan tage en Føreprøve-Let skal du tage fat i Jan på  så kontakter han dig. 

Læs mere om denne prøve ved at KLIKKE HER (Dette er ikke opdateret på hjemmesiden i skrivende stund, men bliver det snart) 

Ny sejlads om fredagen

SFFS (eller Skovshoved Friday Free Sailing) er en nyskabelse, hvor vi på uformel vis, vil mødes fredag sidst på eftermiddagen og sejle hyggesejlads, efterfulgt af uformel hygge. Der vil komme mere info om dette, når det er planlagt dybere. Tilmelding til dette via sejlplan er ikke nødvendig.
 
Kapsejladskurser
I nogle år har vi gennemført et kapsejladskursus om onsdagen, hvor man kan blive introduceret til kapsejlads og opnå viden om hvordan man sejler kapsejlads. Dette kursus fortsætter, nu under navnet Kapsejladskurs - Grundlæggende. Som noget nyt oprettes også et Kapsejladskursus - videregående, som er for dem, der vil videre efter at have været på det grundlæggende kursus. Tilmelding til kapsejladskurser vil blive udsendt senere. 
 
Find mere information på hjemmesiden
Herover er beskrevet en del ting, som vedrører den kommende sejlplan. Generelt er der meget information at hente om mulighederne i sejlcenteret på denne side og dens undermenuer:
 
Flere ud at sejle
Helt overordnet er ideen bag de nye tiltag, at det skal gøres endnu lettere at komme ud at sejle i SKS. Derfor indfører vi Førerprøve-Let, som gerne skal give mange flere mulighed for at tage bådene ud at sejle, når det er godt vejr. Endvidere arbejder vi hårdt på en bookingløsning, hvor man kan se mulighederne for at komme ud st sejle via en APP. Endelig vil vi gerne have, at vores kapacitet af både bliver udnyttet i højere grad, hvorfor det skal være muligt at komme ud at sejle, selv om man ikke er på sejlplanen - bare man er medlem. 
 
Torsdagssejlads
Torsdage har der været tradition for, at SKS arrangerer aftenmatcher for Knarr sejlere og Hobie Cats. Ved udarbejdelse af sejlplanen, vil vi forsøge at friholde nogle M28'ere til at man kan deltage i disse torsdagsmatcher som "Book a Boat" sejlere.  
 
normal IMG 5048sm
Go to top