Drage Gold Cup 2016

Den 15/11 2015 modtog Skovshoved Sejlklub en meddelelse om, at International Dragon Association har set  sig nødsaget til, i modstrid med Dansk Drageklubs ønsker, at afvikle Drage Gold Cup 2016 i Hornbæk Bådeklub.

Dansk Drageklub kontaktede den 5. oktober Skovshoved Sejlklub, med et ønske om at Drage Gold Cup 2016 skulle afvikles af Skovshoved Sejlklub. Til trods for meget kort forberedelsestid påtog SKS sig opgaven og parterne har indtil for kort tid siden arbejdet ud fra denne forudsætning. SKS har arbejdet fokuseret og helhjertet med forberedelserne igennem den seneste måneds tid.

I denne proces har SKS modtaget flere tilkendegivelser fra Dansk Drageklub, om stor tilfredshed med fremdriften af planlægningen og om deres overbevisning om, at det ville blive et fantastisk Gold Cup i Skovshoved.

Det er derfor med beklagelse at SKS har modtaget denne besked. SKS ønsker alle held og lykke med stævnet.

Vi vil nu koncentrere vores indsats omkring andre aktiviteter i klubben og glæder os til dette.