Navigationsundervisning

Navigationsundervisning starter onsdag den 27. januar 2016, og vil køre over 8 onsdage fordelt frem til slutningen af marts + en lørdag. Om onsdagen vil der være gennemgang af stoffet og lørdagen vil være til repetition og spørgsmål.

Kurset er intensivt kursus og omfatter alt relevant materiale til navigationsprøven.  Derfor må der påregnes en del hjemmearbejde mellem hver undervisningsgang.

Vi anbefaler at du har mindst en sæson med praktisk erfaring for at få det bedste udbytte.

Hvis du er ny i klubben og påtænker at tage duelighed anbefales ligeledes at vente med dette kursus til du har sejlet en sæson i sejlcenteret.

Tilmelding, bestilling af materialer og betaling SKER VED AT KLIKKE HER

Seneste tilmelding den 20. januar

Undervisere bliver Susanne Allerup og Jan Schlüter.

Undervisningen og prøven er Søfartsstyrelsens teoretiske del til duelighedsprøven.

Dage hvor der er undervisning: 27/1, 3/2, 10/2, 17/2, 24/2, 2/3, 9/3 og 16/3 samt lørdag den 19/3

Tidspunkt: ovenstående (onsdage) kl. 18:30 - 21:30 samt Lørdag den 19/3 fra 10:00 til 15:00

Sted: Sejlerhuset i nordenden af havnen

Pris: Det koster 900 DKK at deltage på kurset for medlemmer af SKS og 1100 DKK for ikke medlemmer af SKS + materialer (Op til ca. 1100 DKK) + prøvegebyr (ca. 200 DKK).

Prøvedatoer: Det ligger endnu ikke fast, men der vil blive givet besked på dette i starten af kurset.

Materialer bliver indkøbt inden start og indbefatter :

Kort 102 U, Kattegat syd - undervisningskort

Kortpasser

Afmærkning af Danske Farvande

Søvejsregler

Duelighedsbogen

Opgaver til duelighedsbogen

Søvejsregler

Kort 1

Linial

Transportør

Vi glæder os til nogle hyggelige aftener med navigationsnørderi.

Kontakt ifm. dette kursus:

VHF Radio