Styrbord / Bagbord sejlads og grill i Sejlcenteret

Sejlcenteret inviterer hermed til:

Styrbord/bagbord sejlads og grill.

Traditionen tro afholdes den succesrige introduktionsdag, med race på vandet og opgaver på land, for både Sejlcentrets nye og garvede elever, med efterfølgende styrbord/bagbord-middag. Kom og mød dine nye sejlvenner

lørdag den 30. april

kl. 11.00

Vi mødes ved Sejlerhuset, hvor du vil blive tildelt en båd. Herefter tager vi på vandet og sejler.

Alt efter vejr og vind kommer vi ind igen ca. kl. 15-16, hvor der skal løses opgaver. Herefter er der moleøl og hygge i sejlehuset, hvor vi i fællesskab laver mad. Grillen tændes og drinks forberedes. Alt holdt i de festlige styrbord/bagbords farver. Vi forventer at spise ca. kl. 19.00. Hele dette arrangement med al drikkelse ad libitum (så længe lager haves) til den nette sum af kr. 220,00.

Hvis du, mod forventning, kun kan deltage til timerne på vandet, og ikke deltager ved middagen, er arrangementet selvfølgelig GRATIS. Af hensyn til planlægning, bedes du i alle tilfælde tilmelde dig via dette link:

senest mandag d. 25. april

På dagen skal du medbringe:

- Dig selv og dit gode humør

- Tøj, der passer til vejret

- Evt. skiftetøj

- Frokost, som indtages på vandet og DRIKKEVAND (vi er mange timer på vandet)

Vi glæder os til at se jer til en sjov dag på vand og en sjov aften på land!

Arrangementudvalget