Bytte båd-dag i sejlcenteret

Bytte båd-dag - Sæt kryds i kalenderen 3/7 - vi mødes ved Sejlerhuset kl 11.00

Her tilbyder sejlcenteret nemlig, at alle klubbens medlemmer kan komme ud og prøve sejlcenterets både, og de sejlcentermedlemmer, der fast plejer at sejle en bådtype, kan prøve kræfter med en af de andre fra vores flåde.

SKS' jolle-flåde består af 4 lasere og tre hobiecats, så denne dag giver især muligheden for at alle de vante kølbådssejlerne i klubben kan prøve at sejle jolle. Vi tilbyder naturligvis også sejlads i vores Match28 kølbåde, så de garvede jollesejlere kan prøve noget nyt. De kortkølede sportsbåde vil også være en spændende oplevelse for de bådsejere, der er vant til mere stabile både til tursejlads.

Sejladsen har fokus på sjov og glæden ved at prøve noget nyt, så vi har en rib på vandet, der løbende udskifter sejlerne, så dem, der ønsker det, kan nå at prøve alle bådstyperne. Det er en fordel at være i våddragt, hvis man vil prøve vores joller, men vi stiller trapezbælter og dygtige hobieskippere til rådighed, så alle kan opleve suset ved at flyve afsted over vandet, mens man hænger på siden af jollen, helt tæt på vandet. I laserjollen kan man udfordre sig selv, da man både skal styre sejl, ror og sin egen balance på een gang!

Vi slutter dagen på land med en grillpølse og en moleøl.

Arrangementet er naturligvis gratis for alle SKS medlemmer - tilmelding her  - og vi håber at se så mange som muligt til en rigtig sjov dag på vandet!

sejlerhilsen
SKS Sejlcenter